Startpagina  i  Inspiratie en decoratie  i  Wedstrijd  i  Tulpen soorten  i  Behandeling van Tulpen i  De geschiedenis van de Tulp
Bruiloft - Interieur inrichting - Feestjes - Verjaardagsfeestjes - Romantiek

Bruiloft    Terug

Als het gaat om bruiloften, kunnen tulpen bij uitstek gebruikt worden op verschillende manieren; als tafel-decoratie, het bruidsboeket of als bruidscorsage.

Een gemakkelijke manier om tulpen te gebruiken voor tafel decoratie is om de tulpen een voor een in buisjes te plaatsen en daar wat groen aan toe te voegen. De buisjes kunt u plaatsen in kleine vazen of gewoon verwerken als extra decoratie voor de rest van de tabel stukken. Laat uw fantasie de vrije loop!

Tulpen in bruidsboeketten komen niet vaak voor, maar meer en meer mensen erkennen de schoonheid van de tulp in de bruidsboeketten. Zo komt het steeds vaker voor dat de rode papegaai tulp in bruidsboeketten wordt gekozen, maar vergeet niet dat de beste periode om tulpen gebruiken tijdens de winter is, aangezien tulpen niet van warmte houden.

Voor een mooie corsage, wikkelt u de tulpen een voor een samen met een draad. Zet de tulpen samen in de vorm die u wenst, en voeg ze op een eenvoudige haar gesp. Vergeet niet om de corsage ’s nachts in de koelkast te houden om zo de tulpen zo vers mogelijk te houden


Stuur bloemen

Interieur inrichting    Terug

Sinds enige tijd is de tulp de meest populaire snijbloem is Nedelrand. Tulpen zijn toegankelijke bloemen, waarvan bijna iedereen houdt. Hun kleurbereik in combinatie met hun eenvoudige vorm maakt het de perfecte bloem om uw huis mee te versieren.En wat voor gelegenheid of seizoen, u bent er zeker van dat u tulpen kunt vinden die uitstekend passen bij uw inrichting en smaak.

Tulpen bloeien tijdens de wintermaanden, wat ze uitermate geschikt maakt om tijdens de donkere dagen sfeer en gezelligheid in huis te brengen.Stuur bloemen

Feestjes    Terug

Als het aankomt op feestjes, is de tulp uitermate geschikt om mee te decoreren. Welk thema er ook gekozen wordt, er is altijd wel een tulpensoort die hier goed bij aansluit. De tulpen kunt u gemakkelijk bewerken in tafelstukken, om zo eenvoudig voor leuke decoratie te zorgen. Hierbij is het mogelijk om de variëteit van de tulp m.b.t. kleuren uitstekend te gebruiken.

Stuur bloemen


Verjaardagsfeestjes    Terug

Verjaardagfeestjes zijn vrolijke en leuke gelegenheden samen met vrienden en familie. Een mix van levendig gekleurde tulpen is een perfecte aanvulling op de vrolijkheid en het plezier dat gevierd wordt.

Tulpen zijn er in een bijna eindeloze verscheidenheid van kleuren, soorten en maten. Hierdoor is het mogelijk om mooie kleurrijke boeketten te maken. Maak het feest compleet door tulpen met warme en vrolijke kleuren te gebruiken. Gebruik hierbij een mooie hoge glazen vaas en staan versteld van het resultaat!.

U kunt ook een vaas met tulpen en snoep op tafel zetten. Dit zal niet alleen leuk zijn om naar te kijken, maar is ook een leuk gespreksonderwerp. Gebruik een kleinere vaas die in een grotere vaas kan worden geplaatst. De grotere vaas moet ten minste 5 cm breder in diameter dan de kleinere vaas. Vul de grote glazen vaas met uw keuze van snoep tot aan de rand, vul dan de kleinere vaas met koud water. Doe dit tot ongeveer halverwege de kleine vaas.

Bindt de stengels van de bos tulpen met een rubberen band; snijdt gelijkmatig met een scherp mes de stelen schuin af en zet de bos tulpen in de kleinere vaas

Stuur bloemen ?


Romantiek    Terug

Een mix van rode en roze tulpen creëert een prachtige romantische setting. Er zijn diverse verschillende bloemdecoraties die u kunt maken op een romantische sfeer te creëren.

Verras uw geliefde met een ontbijt op bed. Een roze of rode tulp in een glas water maakt het ontbijt op bed een extra leuke verrassing.

Voor een romantische avond thuis, dim de lichten, steek enkele geurkaarsen aan en leg de rode tulpen door de hele kamer heen en op tafels en vensterbanken. Hiermee is de romantiek gegarandeerd!

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Stuur bloemen?

 


EuroFlorist Nederland BV l www.euroflorist.nl l info@euroflorist.nl i Twitter i Facebook